Esports


JUGA, CORRE I SALTA!

Hola xiquets i xiquetes amants dels esports! Hui ens endinsarem en el meravellós món dels esports a través de les estacions de l'any, descobrint tot tipus d'activitats emocionants i divertides per a fer en aquestes èpoques de l'any.
Esteu preparats per a córrer a tota velocitat a l'estiu, fer senderisme a les muntanyes més altes a la tardor, esquiar a l'hivern i saltar a la corda a la primavera?
Bé, sense més demora, ens endinsarem en aquest meravellós i emocionant món que són els esports i deixem que la diversió comence!!!






FUTBOL

La primavera és l'època perfecta per a jugar al futbol. Fa un temps increïble, els camps estan verds i plens de vida. El futbol és un esport molt complet ja que fomenta la cooperació entre els jugadors i el treball en equip que s'ha de fer per a poder guanyar el partit. Amb tot això esmentat els xiquets poden jugar partits molt emocionants i ficar infinits gols i guanyar tot el que desitgen



Activitat: En l'esbarjo, els xiquets fan 4 equips de futbol, per a fer partits de 10 minuts i s'aniran girant per a no cansar-se massa i poder practicar aquest bufó esport.



NATACIÓ


A l'estiu fa molta calor i no hi ha res millor que fer que anar-se a nadar amb els amics per a refrescar-se. La natació és un altre dels esports més complets, ja que a part de ser divertida, treballes molts músculs del cos i és excel·lent per a millorar la resistència i coordinació. Si abans parlàvem d'un esport en equip, aquest és individual i depens de tu mateix per a aconseguir totes les teues metes. Encara així, no tot és competir, els xiquets mitjançant la natació poden passar moltes hores divertides al costat dels seus companys i divertir-se més que mai!


Activitat: En l'assignatura d'educació física, el professor va acompanyar als xiquets a la piscina del col·legi. El monitor que va ser l'encarregat en les piscines i va ajudar als xiquets a que aprenguen tècniques per a nadar més ràpid i també va ensenyar als que no sabien. Això va ajudar als xiquets per a que en l'estiu puguen nadar solos en la piscina.


CICLISME
La tardor, que època més bona per a anar de ruta amb companys o pares amb bici a explorar el món, les fulles cauen igual que la temperatura, la qual cosa fa que siga un temps espectacular per a poder gaudir d'aquest grandiós esport. Que hi ha més bonic que anar-te amb la família de ruta amb la bicicleta i fer un pícnic veient el capvespre. El ciclisme a part de ser un esport increïble, t'ajuda també a millorar la resistència i la coordinació.


Activitat: Amb permís dels pares, els xiquets portaran les seues bicicletes de casa, els que no tinguen, el col·legi els prestarà una per a l'activitat. Els professors s'encarregaran de fer un circuit perquè els xiquets es divertisquen d'una altra manera que no siga els esports convencionals que es juguen en el col·legi, com pot ser el futbol.

CARRERA D'OBSTACLES

A l'hivern no hi ha res millor que fer esport per a entrar en calor, la carrera d'obstacles consisteix en un circuit on els xiquets hauran de travessar diverses proves per a arribar al punt final de la carrera, com per exemple saltar sobre tolls, pujar i baixar escales, etc. Aquest esport ajuda a millorar la resistència i depenent si és individual o per grups es pot també fomentar el treball en equip.



Activitat: Els professors s'encarrega d'elaborar una carrera d'obstacles on hi han moltes dificultats perquè als xiquets no els siga tan fàcil arribar a la meta. Entre elles podem veure, tolls d'aigua (fet per cartolines blaves) que els xiquets no poden trepitjar o han de tornar al principi del circuit, boscos de arbres (mitjançant cons), etc.


Comentarios

Entradas populares