Cinema

    

¡LLUMS, CÀMERA, DIVERSIÓ!


 El cinema té el poder de transportar-nos a mons màgics i portar-nos en viatges emocionants a través d'històries captivadores. I quan es tracta de pel·lícules per a xiquets, hi ha una cosa especial a explorar les estacions de l'any a través de la màgia de la pantalla gran. 
Cada estació de l'any té el seu propi encant i misteri, hi ha milers de pel·lícules que s'han fet perquè els xiquets es divertisquen, gaudisquen i exploren les estacions de l'any a través de la màgia que tenen aquestes pel·lícules. En aquest àmbit podem trobar de tota mena, ens podrem submergir en un món ple d'aventures, emocions, riures alhora que també ens podrem endinsar en món de misteri o fins i tot de terror. Totes aquestes pel·lícules ens ensenyaran molts valors, mentre que observem i explorem el bonic de les estacions. Així que prepara't per a embarcar-te en aquest meravellós món cinematogràfic al llarg de les estacions de l'any i poder explorar com per mitjà de cinema podem convertir cadascuna d'aquestes en una aventura commovedora que captivarà a tots els xiquets. Posa't còmode que començarem a explorar aquest grandiós món de les pel·lícules cinematogràfiques!


FROZEN


Frozen és una pel·lícula de Disney feta per a totes les edats, però sobretot se centra en un públic jove, aquesta és perfecta per a parlar de l'hivern, ja que podem observar molts elements relacionats amb aquesta estació, com poden ser, el fred, el regne cobert de neu i el gel que desprén Elsa amb els seus poders.

Aquesta pel·lícula, es basa en una profecia que condemna al regne de Arandelle a viure en un hivern etern, ens endinsarem en la vida dels protagonistes com són el muntanyenc Kristoff i el ren Sven que emprenen un viatge increïble i ple d'aventures a la recerca d'Elsa, la germana d'Anna, que al seu torn és la Reina de les neus, l'única que pot posar fi a aquest encanteri de l'hivern infinit.

Activitat: Caça de tresors en l'hivern, una yincana, la classe està dividida en grups de 6/7 persones, aquests hauran de buscar per la classe i voltants punts on vegen activitats per fer, quan superen les activitats aconseguiran objectes relacionats amb Frozen, el grup que més aconseguisca gana.





WINNIE THE POOH: EN BUSCA DE CHRISTOPHER ROBIN

En la pel·lícula de Winnie the Pooh, podem veure activitats pròpies de la tardor, com pot ser recollir mel o fulles seques, mentre que estan buscant al seu amic Christopher Robin

Com Frozen, també estem parlant d'una pel·lícula Disney. El protagonista Winnie the Pooh emprén una aventura per a trobar al seu gran amic Christopher, qui ha desaparegut. Durant aquesta aventura, s'enfrontarà a grans reptes i desafiaments mentre que aprenen la importància de l'amistat i de secundar-se els uns als altres.

Activitat: Festa de la tardor (Decorar la classe i exteriors amb flors caigudes de papers , objectes que hi han a la pel·licula. Tota aquesta decoració ha de ser feta per ells mateixos, es a dir, objectes que trauen de la seua casa, flors de paper que han fet a classe…)




LES LOCURES DE L'EMPERADOR


Com les anteriors, estem parlant d'una altra pel·lícula Disney, en la pel·lícula de les bogeries de l'emperador, podem observar característiques pròpies de l'estiu com és l'ambient tropical i exòtic que ens porten a la diversió i aventures de l'estiu.

La pel·lícula tracta de Kuzco, el protagonista, que és l'emperador del regne. Ell és un xic molt superb i immadur, la seua intenció és destruir el llogaret per a crear un camp de jocs per al seu aniversari. Al mateix temps, la seua serventa i ajudant intentar matar-li amb un verí, però resulta que el verí és un extracte de flama que converteix a l'emperador en flama. Al final l'emperador cau en mans de Pacha que l'ajuda a tornar al castell amb la condició que construïsca el parc en un altre llogaret

Activitat: Construeix el teu temple estiuenc, mitjançant cartolines, adhesius ,etc. els xiquets han de crear gràcies a la seua imaginació un temple on s'allotjarà Kuzco l'emperador. Han de pintar i crear dins de la cartolina com serà el temple, quan acaben, només els faltarà decorar-lo amb el seu estil propi i el de la seua imaginació. En acabar, cada xiquet/grup exposarà el temple creat a la classe ensenyant la seua creació a la resta de xiquets/as.



BAMBI

Finalment parlarem de Bambi, una pel·lícula animada de Disney que segueix les aventures d'un cérvol anomenat Bambi mentre experimenta la bellesa i el despertar de la naturalesa en el bosc durant la primavera.

En aquesta pel·lícula veurem el creixement del xicotet cérvol mentrestant explora i s'endinsa en la bellesa de la naturalesa ocorrent grans i emocionants aventures, aquesta pel·lícula animada destaca la bellesa de la naturalesa i la importància de cuidar l'entorn

Activitat: Caça dels animals, per tot el pati, que està ambientat en la primavera, el xiquets han d'amagar targetes amb imatges d'animals que apareixen en la primavera, com a papallones, conills… Cada grup d'alumnes està acompanyat d'un ajudant major d'edat,( professor o pare voluntari), el major té un d'àlbum on ha de posar totes les targetes que es trobe.



Comentarios

Entradas populares